Blogg ja .

Åh, jag mår så himla bra just nu. Allt rullar på. Mina Norskor är så himla fina. Snart är det jul osv osv osv.


Idag har vart en bra dag. Började med att jag kutade iväg till bussen med ett busskort som hade gått ut, bussnissen var snäll och jag fick åka med ändå, dagens första YES. Kom fram till jobbet och det visade sig att det var Jag o Kaja som "öppnade" YES. Dagen rullade på och det blev äntligen lunch, (Jag & Kaja hade svultit ihjäl flera gånger innan dess)  vi gick ner till kantinen och skulle käka och då visade det sig att CC vest bjöd på julbord dagen i ära, gratis julbord tackar man ju inte nej till precis, ännu ett YES. Vi åt så vi höll på och spy och hade stört mysigt, satt till&med en kille o spelade piano bredvid oss för att det skulle vara julstämning, kändes lite mer som en romantisk middag, men jag klagar verkligen inte. Fick jag julklapp från mitt kära jobb också 600spänn presentkort, YES. Sen drog jag mig hem från jobbet, fick åka bussen igen på mitt busskort som gått ut YES. Gick förbi Emmsans jobb när jag gick från bussen, blev medlurad till hennes jobblager för att hon skulle få sällis, jag vägrade då jag höll på att svälta ihjäl men då kom hon såklart med idén att jag skulle få en fetaost & spenat macka om jag följde med, YES. Sen nu är jag hemma o bara myser, Flippsan kom precis på att hon ska göra chokladbollar, YES. Nöjd amanda.


Herregud alltså, inte lång tid kvar tills jag åker hem, dvs flyttar ifrån lägenheten och mina underbaringar till sambos helt. Känns trist faktiskt. Men stört skönt med lite förändring. Kul med ny lägenhet och nytt område. Måste nog börja planera min packning/flytt lite. Fattar inte riktigt när jag ska hinna med den men det löser sig alltid. Oscar o Gunnar är så duktiga och håller på att måla om mitt blivande rum. Mys.


I alla fall, nu är onsdagen slut, nästan i alla fall. Imorgon är det torsdag och Jag o Emma har bestämt oss för att gå upp tidigt och sola innan jobbet, behövligt. Sen är det jobb som gäller ända till kvällen, pjuh, mycket nu innan jul. Men det är roligt. Sen fredag och då blir det jobb hela dagen också (som alltid) sen fest med mina Norskor Marianne och Elisabet, det ska bli kul! Lördag och Amanda är ledig, tro det eller ej, då måste jag försöka flytta lite grejer, skulle kunna slösa bort dagen o va bakis men det hinns inte. Fest på kvällen, Emmas sista i Norge eftersom att hon flyttar hem efter jul (ska ut och resa) Hoppas på att Andreas, Tomas & dom ska ha inflyttningsfest också, får se hur det blir med det. Söndag o jobb igen, herremingud, men inte fel när man får dubbel norsk lön, tummen upp. Emma åker hem då också, trist. Måndag sen o Flipps o Johan åker hem, då ska jag bo här själv, waaaaaa kommer aldrig ske, för rädd. Då måste jag ha sett till att flytta alltså. Efter jobbet stressar jag i alla fall som ett as till tåget (skulle ta livet av mig om jag inte hann) träffar upp oscis som ska åka med mig, JUSTE nu kom jag på att jag fick äran att fråga favorit illasystern Arman om hon vill hämta oss i Flen där på kvällen ja..... måste jag ta tag i. SEEEEN kommer jag hem, förmodligen helt död. Sover, sen är det julafton, lite stört. Julen kommer gå så himlans fort.


Sen är jag hemma till den 3jan då Jag o family drar till morbror o kussarna i Örebro sen åker jag o familjen vidare den 4e till Norge. Ska bli kul att dom kommer med och ser hur jag har det. J


Herregud, jag kör på allt eller inget i min blogg. Antingen skriver jag ingenting eller så skriver jag en uppsatts. Det får ni ta.


Hoppas att allt är bra med er där hemma, jag saknar er & snaaaart är jag hemma.

GOS!


Jag blev stressad av att skriva av mig,.

much to do.
En stressad Amanda och en snygg Kaja får representera dagens bilder.

            


RSS 2.0