"på måndag börjar mitt nya liv.."

...idag är det måndag.

mitt såkallade nya liv rivstartade med magsjuka (svininfluensa?) Mindre fett.
Några små (läs: stora) förändringar skedde nog redan i helgen iofs. tummen upp eller ner vet jag inte riktigt än.

blir så jäffla ledsen på den här stan alltså.
schweiz över vintersäsongen? kan ju inte sticka under stolen med att jag blev riktigt sugen när det kom på tal..
men det är långt, mkt längre än oslan..


.

det man inte vet mår man inte dåligt av . .
men det man vet, som den andra parten tror att man inte vet,
det mår man jävligt dåligt av.

.

LUNCH I TROSA MED MIN PÄRLA NU   ♥



so long suckers .

           

godis .

     


redo för en ny vecka .

jag har haft värsta braiga veckan alltså . efter att helgen hade vart lite halvt skit och depp bestämde jag o ronjis oss i måndags för att åka ut till hennes stugis, som förövrigt är stört mysig. Vi köpte massa gottis på vägen ut och sen satte vi oss ute i solen och käkade och sen var det ridtajm, så stört mysigt att sitta på hästryggen igen. Efter våran mysiga ridtur satte vi oss framför öppna spisen och bara myssnackade, fick sällis av två tokiga doggies också :)

tisdag jobbade jag hos mammsan, det var faktiskt kul. sen lunchade vi o myste runt på stan. trött på rea skit, ge mig höst grejer nu vatusan!

onsdag var jag o fille meeer än grymma, vi powerwalkade i 2,5h. Gick och handlade på vägen hem, massa smoothie ingridienser. yummie. sen vare jobb för min del, idag stod Labrador på schemat. Efter jobbet, 23.00 ungefär kom min fina ronjis o mötte upp mig för tee & snack på smått&gott. bäst.

torsdag vare jag och gamlingarna som gällde. Trosa tur med Labrador, 10h och noll att göra. då går inte tiden fort inte, men känns najs att man sitter där och hovar in pengar på ingenting. kvällen spenderades med jogipogi & mys.

freeeeedag, träffade moen, satte oss och åt i hamnen. jobbs, räkbajs på Labbe. efter det mötte jag upp julle o ronjisen på smått&gott (jag vet att det heter café krogen nu förtiden men mjaa, inte hålla på o byta namn sådär) där sveptes det vill jag lova och vi var nöjda, sen catchade vi upp med fille o dom, Lotsen (skeppsbron 11, där har vi det igen) var nästa destination. hade helt sinnessjukt kul faktistk. ge mig igen! hem till jogi sen.

lördag blev hundutställning med moen och godgod mat, sen farfar o farmor då farmor fyllt åååår. sen jobbsi, hem, mys.

idag har jag sovit bort halva dan, träffat ronjis o julle som var bakis, jag var lite halvt skadeglad. ätit gott o nu ska jag dona smoothie, min nya drog. Sen blire manikyr o pedikyr. behövligt.

imorrn jobbs på skavsta. det var fan inte igår.
det ska bli kuuuuuwl  :)

wiwaaaaaaaaa.

RSS 2.0