.

vissa låtar. vissa texter. fastnar. hjärnspökar sönder mig. stuck.

.

startade dan med en promenad runt sjön nedanför oss & 
sen blev det brunch på backstugan, också precis nedanför oss.
chilldag på hög nivå. nu ska vi dö framför tvn resten av kvällen.
precis vad som behövs denna helg. slappas.





.

har kanske haft världens skönaste dag idag.
vaknade av att S gick upp tidigt för att åka till sin andra kärlek - fotbollen.
medans han sprang skiten ur sig efter en boll så låg
jag kvar o hade världens skönaste sovmorgon.
sen möttes vi upp och gjorde stan hela dan, mat & shopping.
för mig blev det ett par ljusa tigerjeans. g-e-m-i-g-v-å-r.

sebs sprang iväg till ica nu för handling av smoothiematerial,
grönsaker och dipp. vi ska tydligen bli nyttiga, skittråkigt.
han lovade dock att köpa lite godis till mig.

ha en mysig lördagkväll ♥


.

äntligen är dom mina. mina nya bästa kompisar.


.

tänkte att jag skulle ge mig på en liten årsresumé. mest för min egenskull, för att det är kul att ha i efterhand.. har vart fullt upp hela året minst sagt, resor som inte ens går att räkna på två händer mm. Hm.. tare månad för månad tror jag.

Januari startade med en jävla massa pendlande från Västerås till storstan, försening efter försening som övergick i tårar tillslut då man var så slutkörd att det inte gick att hålla dem borta längre. Ingen rolig månad och en överstressad mandi. det var inte det lättaste att få lya i sthlm med mina krav heller så vi bestämde oss för att mellanlanda lite hos sebs syster o hennes familj, flyttade ifrån våran lillalilla lya i västerås och flyttade in på nedervåningen i deras hus i sthlm. Onepiecejobb upp över öronen, noll lugn&ro och tre ungar som klängde och flätade mitt hår 24/7 fick jag dock ganska snabbt panik på (även fast dom är världens underbaraste!) Hade galen tur och fick komma o titta på en lya, det blev kärlek vid första ögonkastet! & den blev våran!


centralen i västerås och våran gamla minilya i västerås.

Februari hade vi flyttat in i våran nya fina lägenhet och jag hade inflyttningsfest/födelsedagsfest med utgång & bed and breakfast med nästan alla mina finaste tjejer. loverly! Därefter vare destination Åre som gällde, kanske det roligaste jag gjorde på hela 2011. Elva pers, på finaste hotellet, skidåkning & afterski, onepiecefest på dippan, roger nordin (av alla människor, HAHA) bjöd  apfullamig o apfullamona på glass, efterfet hemma hos adam tensta osv!! åh. Nostalgi. Skulle kunna betala multum för att få det igen!










Mars blev en lite lugnare månad, vilket behövdes. Redan då många frukostar på balkongen i solen. Vi hade britneyfest med onepiece på collage och jag åkte en sväng ner till Malmö för att hjälpatill att öppna ny butik där nere och visa tjejerna (vilket är världens bästa tjejer) lite hure funkar :) Satt på lillatorg i solen med endast linne och käkade lunch, det var vår där nere redan då. Utgång på uteservering där det shottades och grejja. Åh nostalgi igen!


April och min bästa Thereses födelsedag. Sa att jag tyvärr inte hann komma hem på hennes födelsedagsfirande meeeeeeen det gjorde jag såklart ;) stressade hem med tåget efter jobbet, bakade en tårta och kasta på lite smirre sen stog jag och plingade på dörren ett par timmar efter alla andra. Hon blev verkligen överraskad och det blev nog den roligaste utgången detta år, säger bara – svett! Påsken firades också i nypan, traditioner ska firas hemma, såärebara.





Maj startade med att min fina Mami smsade och skrev att jag var tvungen att ta ledigt ett par dagar för hon hade bokat resa till mig, henne o syrran till italien. Jaha, man tackar! Mysig liten weekend med glass, god mat och gott vin. Även lite sol såklart. Efter detta var det öppning av Onepiece butik i LA och det blev en soft långresa. LA, Hollywood, Santa monica, Beverly hills, Venice beach och Malibu besöktes. Riktigt häftig resa där vi hjälptes åt att öppna upp en störtfin butik på fin adress mitt emot chanell på Robertson Boulevard i LA! Onepiece-efterfesten i Bell Air slog kanske allt jag vart med om i mitt liv & huset var det fetaste! Går inte att visa kort eller förklara för ingen kommer förstå hur stort o fett det var, utsikt över hela LA också! Massa kockar som lagade mat till en när man ville ha fyllekäk också, svinbra! Haha. När jag kom hem från USA skrevs det papper och jag & sebs blev lägenhetsÄGARE. Lägenheten vi började hyra i januari blev alltså våran efter några miljoner. Dyraste o bästa köpet detta år ;)








Juni och våren kom lite lätt. Ballen fick en boost med blommor från ullriksdalslott (viktigt när man har en floristmorsa), nytt bord o stolar, dynor & hela det där köret. Lite barnvaktande med barnen på Cosmonova, dom var mest livrädda för dinosaurierna, svinbra. Min ”lilla” Mallan tog ju studentenockså, jag har nog aldrig känt mig så gammal men hon var fin o lycklig och det var en superfin dag!! Tog första doppetdå också ;) Midsommar firades också i nyk med kransar och mys. Hade ocksåsommarkickoffmed dom kommande sommarjobbarna med mat o dryck på grodan. Hur mysigkväll som helst o det kändes tryggt att lämna sin lilla butik i deras händer när det längre fram var dags för semester ;)

'

Juli var allt annat än lugn trots semester. Veckan innan semestern var det mässa i Berlin som gällde. Jag, Mona & Lidija gick mest runt i våra sommar-onepiecear och försökte se snygga ut så att folk skulle gilla dom. resten av tiden var det fest, på en av festerna hade dom gjort ett stort beachparty på en stor gräsplan med en utomhuskrog, svinball. Varmt satan var det också och man kände på riktigt att sommaren var påväg. Dagen efter att jag kom hem från Berlin bar det av med min bästa till Nice. Där var det hur bra som helst med sol, bad, mysiga gränder och god mat! Besökte också Monaco och Cannes. I Cannes visste vi att Akon skulle spela på kvällen, vi kom dit vid kanske 19 tiden och fick reda på att han inte skulle börja spela förens kl02, fick också reda på att det endast var jag som fick komma in och ingen av dom 5grabbarna jag var med, för att dom hade shorts och linne, man var tvungen och ha långbyxor och t-shirt. Haha vi bangade allihopa utom Appon och Erik, deras jakt bland dom få souvenir shopparna som fanns började. Appon hittade kläder men inte Erik så jag följde med för att hjälpa till, tillslut hittade han ett par linnebyxor o vi lyckades pruta ner dom till typ 300spänn, haha så jävla dyrt för den skiten alltså! När vi kommer ner till vattnet igen inser jag att jag också håller i ett par linnebyxor, som han hade provat o som jag hade glömt att lägga tillbaka och gått därifrån med. HAHA tjuven! det var som gjort för att sebban skulle ta dom (han hade ändå skjorta så han behövde ingen ny souvenirtröja) ödet! Dom hoppade i sina äckligt tajta linnebrallor (som förövrigt var tjejbyxor) och vakten släppte glatt in oss. Väl inne vare fett och det kostade 7papp att ens få sitta på uteserveringen, . Vi körde ändå, inte varje dag man träffar akon! Han började på scen och helt plötsligt var han på podiet som vi stod på o vakterna bokstavligtalat kastade ner oss. Akon gjorde high five och tog oss i händerna, vi var fulla och på moln, blev dock nerslitna i massan, nertrampade och typ dog nästan på cupen men det får man ta. Sebban skrek till jocke "lever amandaaaa?" Vi kom i alla fall hem levande från Rivieran och samma dag som vi kom hem började vi måla om sovrummet, ingen rast ingen ro. Lägenheten som vi nyss köpt (nyrenoverad!!) var snart helt omgjord. Vitt vitt vitt. Tack! En vecka semester i nypan hanns med också fint det!! En varmkväll efter middagen fick jag och sebban för oss att vi skulle gå till Regisörsvillan, en sinnessjukt mysig ute restaurang precis vid oss) äta ost & kex och dricka vin. Godaste e-v-e-r! värt att nämnas i årskrönikan tom ;)

Augusti Semestern tog snabbt slut och jag var back at work, i alla fall en vecka för sen bar det av igen. Jag åkte jag ner till Malmö och bodde en natt hos fina Madde från Malmöbutiken, vi hade en supermysigkväll och dagen efter tog vi tåget till Köpenhamn där det var dags för mässa. Galet mycket skratt och det var helt enkelt fest hos mange. Vårat hotell o våran balkong (efter att ha flirtat lite med snubben i receptionen) gick inte av för hackor heller. Vi gillade läget och mycket öl dracks. Jag överraskade sebs systerbarn med saade konsert också, backstage o kramar. Dom var lyriska – jag o Veronica också. Haha. Fondvägg tapetserades och hallen målades om.

September blev en relativt lugn månad. Bullbakmys med Julle och liknande. Var i nypan en helg. Vart bjuden på middag av Ronja, blev brunch med inna, svampplockning med mamma. Allt som alla är bäst på lixom. Nytt pass inför redan och visumansökning fixades och tro det eller ej jag började träna. Damn it vad tråkigt det är. Jag går emot strömmen och tänker inte skriva hur underbart det är, stress är vad det är för mig och jag hatar att göra saker jag är dålig på. tålamod? mja.


(pest eller kolera/blatte eller hamster?)

 

Oktober. Höst. Blä. Blev bjuden på ladies night av Kate, vi var rätt skeptiska men fan va det drog igång. Svingod mat och faktiskt, tro det eller ej grym underhållning. Min älskade KDC såldes. Min bil alltså. Jag saknar den, det var en riktig pärla, men funkade inte o ha den i sthlm o pallar inte bara ha den stå så att så fick det bli. En mysig tequilakväll med S hanns med (haha). Var på föreläsning med Patrik Sjöberg, hårt. Sebs systerungar hadetallang i skolan & vann såklarre. Sen var det mest pyssel till hemmet som gällde. pyssel och fynd som gjordes om.

November var månaden då man skulle få se rihanna, eller? Var ett taggat gäng som satt i globen och pimplade öl när dom ropade i högtalarna att hon ställt in. Kuwl! Lyxade den här månaden, först hos Kate, men det är ju inte jätteovanligt och på proforma clinic. I slutet av november bar det av till Oslo, kära Oslo. Julbord stod på schemat. Mötte upp Lidija på Gardemoen och tog oss tillsammans till vårt hotell. Var dock missnöjda med rummet så efter att vi garvat ihjäl oss fyrtio gånger om & försökt övertala varandra att den andra skulle gå o be om att få byta rum så tog jag modet till mig och gick dit. Vi fick byta rum – score! Men rummet var typ sämre och det ekade när vi pratade med varandra. ”sorry, can we change again.. coz it’s ecoo eco ecoo” haha dör lite halvt när jag tänker på det. Julbordet var mucho trevligt & mysigt att få träffa alla norrbaggar igen! Dagen efter att jag kom hem från Oslo var det Cuba med älskling som gällde. Som man hade längtat. Och m-y- g-o-d! det var helt sinnessjukt vad bra vi hade det.

December och halva månaden spenderades i cuba. Fintlyxpussgosbadbäst. Ronjis fyllde år när vi var på cuba och vi bakade en sandtårta till henne :) Kom hem och back to work. Det kändes minst sagt som att mötas av en käftsmäll. Fyfan i helvete vad det var helt galet. Tänk er att ni omsätter ca700kr…. i minuten… hela arbetsdagar.. i en butik på ca45kvm.. Vi slog alla rekord som fanns och stupade i slutet men sen var det jul som gällde. Skönt. Fam Silva o Fam Edman var hemma i krikon på julafton och käkade o grejja. Julklappsöppning och mys. Jag älskar julen alltså. Juldag med festligheter hemma hos frippa med tjejerna, fik@ o cocktails. Nypan i ett nötskal lixom. Nyårsafton firades hemma hos sebs syrra, vi käkade tre rätters, myste o kolla fyrverkerier. Som det ska vara med andra ord. Löftet för i år är att börja lämna blod. Känns som att någonting man gör uppemot 3ggr per år är lagom, annars håller jag det inte. Återkommer när det är done. Tänkte försöka att inte jobba ihjäl mig också.

 

Sen rå, 2012 är redan igång och mycket är på G. stay tuned- somsagt!

 


RSS 2.0