.

har knappt sovit en blund sen kl4 inatt och idag är det drygt 12h att jobba. känns sådär. min kropp är ett monster. hela jag är ett monster just nu, mot allt och alla. skulle behöva ensamtid. men vem fan har tid med det? inte jag iallafall .


.

köpte en spegel för 100 riksdaler på loppis för ett tag sen. den pysslades om i somras och står nu i vårt sovrum. jag gillar den. vanlig, gammal, tungsomfan o fin. slipaslipa, tejpatejpa & målamåla. hur enkelt som helst och roligare än ikea.
 
 
voila .

.

Måndag igen. Helgen sprang förbi som alltid, trots jobb. Det har bla. hunnits med middag och mys hemma hos mig med fina tjejer, utgång & biobesök.. Snabba cash, as brutal. Usch, haha. Igår vare jobb igen och resten av dagen slöades bokstavligtalat bort.

Får se vad den här veckan har att erbjuda. .


bilderna snodda från jperez.se


.

Igår blev en fin kväll. Modell-castingen gick bra och några modeller fick vi allt ihop. Kvällen fortsatte vidare till East där det dracks skumpa och shots, fint det.

 

 

 


.

Vore kul om man skulle orka börja uppdatera här igen. Bara för att. Läste igenom några gamla inlägg och insåg att jag endast uppdaterar när jag ska eller har vart i Nyköping. No Stockholms vardag här inte.

Igår dracks det iallafall massa vin och åts godgod mat med fina tjejer på Vapiano. Gött. Idag är det jobb, som alltid. Seeen ska jag sitta jury på en modell-casting för onepiece. Kan bli kul! Imorrn och fredag är jag free, stört skönt. Ska städa/tvätta/fixa/dona imorrn så jag kan vara helt ledig på fredag!

Idag flyttar min bästa Nikichina till Halmstad. Mitt hjärta är i tusen bitar men snart kommer jag och våldgästar! Sådså.


.

bloggendör. men snart så, har lite pyssel som snart kommer att komma upp. nu ska jag käka sen blir det att ta en prommis till stan från krikon, sol med therese och SEN loppis. just love it.

tro det eller ej men ett av mina senaste projekt har målats i färgen - svart. inte likt mig inte. ny lägenhet, nya pyssel. såklart. stay tuned..
 

man tager vad man haver när man inte är hemma i stockholm & pysslar, äggkartong istället för tråg .

RSS 2.0