tiden springer iväg .

AMANDA BLIR 20ÅR IMORRN!
hur sick är inte det rå?
snart 30 tusan.

kommer sakna alla nära imorrn,
spec min family.

nu lät det som att jag är ensamnast i världen och det stämmer
ju inteeeeee. Nu peppar jag inför att ha personligtränare ikväll
på gymmet, maaaaaah.

mammsan kommer om en vecka och tvåååå dagar. wii .
så här snygga var vi imorrse. PUUUSS.

dumma usa .

Idag drar min Marianne till USA och stannar där i två hela jäffla veckor, damn det kommer vara stört tomt utan henne alltså.

"hun snakket til meg som om Jeg vore dum!!"
"Men Marianne, du ÄR dum!"
"Men det vet jo ikke hun da?"

<3

ilandsproblem. jobbiga sådana .

okey, ett duschdrapperi eller lås till badrummet vore kanske en idé?
vem fan kom på idén att sätta upp en genomskillnig glasruta i duschen lixom?

"amandaaaa får jag komma in?"
"men NEJ!"
"men jag ska o jobba om 20 min.."

min dag .

okey, jag tänkte dela av mig av min dag litegranna.
dagen börjades med uppstigning skapligt, lite frulle, sen bar det av till Sverige för storhandling av food med Gunnar. Mkt mat blev det och lommeboken blev tom. Oscis kom hem från jobbet heelt perfekt tills alla typ 20 påsar skulle bäras upp till 3e våningen, (utan hiss) jag stog o kollade på bilen undertiden så vi inte skulle få böter medans påsarna bars upp, mer än helt ok för mig (:

påsarna var uppe så jag o oscar började stuva in all jäffla mat, toapapper, shampoo, diskmedel osv medans Gunnar åkte och lämnade tillbaka bilen som vi fått låna av Dan.
NU ÄRE IAF FULLT. smutt.

sen kom jag på att jag var tvungen o packa direkt och dra till gymmet, det skulle betyda att jag skulle komma hem igen runt 10 tiden vilket jag inte var as sugen på min enda lediga dag så jag bestämmde mig efter mycket om och men att jag skulle skippa gymmet idag och iallafall ha en ledig kväll då min lediga dag gick åt till & handla och hålla på o fixa tusen saker. Ringde Flipps och hon blev bara glad att vi skulle skippa och gymma idag, Hon och Johan skulle äta cockosbollar istället, haha. bradär.

nuuuu iallafall håller gunnar på och laga mat medans jag precis har mublerat om massa och fått en ny "hänga upp grej" som jag kan ha lite mina kläder så det slipper vara så trångt överallt. nöjd tjej. Nu blire äta mat sen duscha med inpackning, rakning av ben och allt vad det innebär sen ska jag gå och lägga mig i min sköna nybäddade säng och läsa mina SVENSKA tidningar som jag köpte i svedala idag.

MIN LEDIGA DAG BLEV ALLTSÅ STÖRT MYSIG TILLSLUT!

puss till alla.
framförallt till min family som är bäst i världen (:

             

jagvillåkaskidor .

åååh nu har jag haft telefon-date med min kära Ronjis.
efter det kan man inte annat än att sova gott alltså.

frågan är var mina kära sambos är?
klockan är ju fan snart tolv och jag är ensam här,
sen när började det tränas ända in till spöktimmarna?
HJÄLP .

  

tisdag, helt vanlig tisdag.

jobb 10-20. hur kul låter det? inte så värst.
känns inte lika jobbigt då lönen kommer dock & känns inte lika jobbigt då jag är LEDIG imorrn, minns inte när jag var ledig en dag i veckan senast.

ge mig sol imorrn så jag kan använda mina nya solisar!
(jaa, jag o fille fick för oss att shoppa bort lite pengar helt plötsligt i söndags.
solbrillor är ju jätte viktig att ha just nu?)


alla hjärtans dag rå .

amandan är hemma och så fruktansvärt färdig-jobbad .

Igår var mys. Våran kära Anders Hedin kom somsagt hit. Spel&vinkväll stod på schemat. Senare på kvällen sprangs det runt på stan endel innan vi beslutade oss för att åka hem igen o festa vidare här.
tillslut somnade allihopa hemma hos oss iallafall. G.

JAG FICK FÖRRESTEN ALLA<3DAG PAKET IGÅR OCKSÅ! massapuss.

upp imorrse o jobba, känndes ju sådääära alltså. Innan dess hade Jag och Anders väckt dom andra med mitt överfallslarm, haha fifan va rädda dom blev alltså. yes.

NEJ DUSCH & DON NU,
inflyttningsfest o vidare till Rå sen.

-



          

maaaassa crap bara .

Ojojoj, nu ska mandis ta tag i det här med bloggen igen. Mycket har hänt sen sist, känns som att jag alltid börar mina inlägg så men det är kanske inte så underligt då jag uppdaterar en gång var sjunde skärtorsdag.


Jul i Nypan hanns iallafall med, sen styrde kosan mot idre över nyår var grymt mysigt, tack igen söta tjejer. Hälsat på kussarna i Örebro och åkt tillbaka till oslan har jag gjort också. Flyttat in i en ny lya med oscar o gunnar, filippa A bodde hära en svängis också, myyysigt. vi har såklart haft inflyttningsfest då även emma var på besök <3, fest i övrigt har det såklart också varit & efterfest med en människa som var stört lik en sköldpadda, Jag har jobbat helt sjukt mkt övertimmar, köpt världens (och då menar jag världens) skönaste mysdräckt,  badkars-söndagar införskaffades, och försvann.  Jag och filippa har haft badkars-måndag-kväll med crispies och övernattning, bäst.  Marianne har fyllt 20, wohoo. (snart äre min tur. 12dagar tror jag.) Solariefastningar - låst skåp med alla kläder i och ingen nyckel har jag och filippa lyckats med också. Emil har vart och hälsat på,  det har kommit helt sjuuukt mkt snö och det är helt underbart fint med strålande sol, min buss på mornarna strejkar lite som den vill så jag kommer försent varannan dag, vi har lyckats sätta igång brandalarmet i hela huset som vi bor i så brandkåren fick komma, där höll vi fan på att bli fattiga alltså
"vad kommer det här kosta?"
"ja Du har inte så mkt pengar iaf."
"okeej ... :( men du förresten, jag ska också bli brandmaaaaan! :)"
med lite viftande på ögonfransarna och större urringning så löste det sig iallafall, Gratis. tummen upp.


Jaja nog om det, en liten blick framåt kanske?  Mammsan har bestämmt att hon ska komma och hälsa på igen, ingen är gladare än jag, jag saknar henne så jag dör. Ronjis min gosa ska också komma, vet dock inte när men jag längtar ihjäl mig iallafall. Imorrn kommer tydligen Anders Hedin också, blir great.  Imorrn äre btw spel/vinkväll på hegdehaugsveien 6a & i övermorgon drar vi på inflyttningsfest. Fan jag som inte skulle festa förrens jag har fyllt 20, tänkte spara lite pengar och det ser ju ut som att det kommer gå precis lika bra som vanligt....svindåligt alltså.

Den 22feb drar Marianne till USA i två veckor, dagen innnan min födelsedag och allt, det kommer vara stört tomt utan henne och jag kommer saknaaa.


Jag och Fille har förövrigt blivit helt stört hurtiga och tränar mest hela tiden, johan också för den delen. Vi ska bli bodybilders hade vi tänkt, kanske inte riktigt, men iallafall. Nästa söndag ska vi träna med Personliga Tränare (hade jag vart blondinbella nu så skulle jag skrivit PT, men personligtränare känns bättre) hoppas jag inte får värsta hunken så att jag inte kan koncentrera mig bara.


Ååh världens längsta inlägg igen, men nu har filippa, som förövrigt har världens mysigaste blogg som jag bevakar noga, flippa fixat till min bloggis lite så att den är finare. Jag har fått för mig att om jag har en fin blogg så kommer jag tycka att det är roligare att uppdatera. Så nu jäfflar, nu har jag ju eget rum där jag kan få vara ifred o egen laptop och allt så nuuuuså mina vänner tänkte jag börja skriva blogg, påriktigt. (Jag ångrar redan att jag skrev det där för jag förmodar att det adrig kommer att bli så.)


NU ÄR JAG TRÖTT PÅ DET HÄR, ska gå ut till gunnar och fråga om han vill äta bullar med mjölk med mig, han har bakat, glad amanda.


PUUUUUWSS allihopa, jag saknar er.

Btw, lillCrill har fixat köriset, congrats till fina han.

baraförattviärfärggladaochsåstörtOsnygga.
hjärta.



RSS 2.0