.

åh. nu ska jag skriva ett lycko-inlägg.
i onsdags skulle ju jag och Julia på Finest Awards-
morgonen började lite kaos då jag inte hittade kläder som jag skulle ha.. åkte iallafall till jobbet och hade med mig mitt smink och plattång som jag hade lovat Julia att hon skulle få låna på kvällen. dagen rullade på och vid 15tiden kom min sebs in i butiken och hälsade på. blev glatt överraskad, vi pussades o snackade skit en liten stund tills han och Julia börjar skratta och Sebs säger till mig att packa ihop mina saker för att det snart kommer en taxi. haha sebban hade planerat till punkt och pricka med julias hjälp, bytt bort ett jobbpass och avbokat tandläkare ;) Sebban hade packat kläder till mig som jag skulle ha med mig (därför jag inte hittade dom på morgonen) o jullegullan skulle ju inte låna min plattis och smirre på kvällen utan sebs hade sagt till henne att se till att jag fick med det till jobbet eftersom att han inte kunde ta det med sig på morgonen utan att avslöja sig.
IALLAFALL jag fick dåligt samvete för att jag hade lovat bort kvällen till julia, men hon hade ju vetat detta länge och var helt med på noterna, haha den jäveln! taxin kom och vi åkte till båten där vi skulle sova en natt för att sen komma fram till vårat SPAhotell där vi skulle sova två nätter och sen en natt på båten hem igen.
ALLTSÅ. damn it. så sjukt skönt att komma bort lite och det var hurhur mysigt som helst med massa bad, bastuande & massage. vi bokstavligtalat bodde i våra morgonrockar och hade det så himlahimla mysigt ♥
tusenmiljonertack världensvärldens bästa! åh!

(& så kom det en liten prinsessa på min födelsedag också, fintju)
(någon kamera fick inte följa med men här är en liten del av SPAt,
man kunde förövrigt beställa drinkar från poolen, mihi)

.

jobb några timmar nu sen är det  fixafixa och korka vinaren
för mig o jullan som gäller. finest awards ikväller som vi sponsrar, kuwl.
helt sjuukt att det var ett helt år sen sist, känns som ett par månader.
(lastyearmedminmonis)

.

hårvisningen för Wella i lördags gick fint & jag gillar mitt nya hår.
ser iofs ut som innan men med lite uppfrächning av färgen :)
efter visningen så mötte jag upp family på stan och Vapiano blev nästa stopp,
får inte nog av deras pasta. galet god.
kvällen blev en myskväll med suchi framför mello.
haha söndagen och LMFAO ska vi inte tala om,
men ska skriva ett par rader när jag fått lite fler bilder.

tjing.


.

tungt att gå upp ur sängen imorse. jobbajobba. MEN idag äre med min julia som jag inte träffat på 2 hela veckor. jäkeln har vart på teneriffe och kommer vara neger. fy. men jag längtar tills hon kommer alltså. efter jobbet ska jag möta upp mami som kommer hit och stannar över natten. Sebs ska bjuda oss på kreolskgryta också, spännande ;) ledig i tre dagar sen, välbehövligt.
imorrn ska jag få mitt hår kirrat inför en hårvisning som jag ska vara med i på lördag fm.
senare på lördagen kommer family upp o firar mig, iförskott. dom stannar till söndag och då ska jag få min favoriträtt i helavärlden - DILLKÖTT. har längtat i en vecka redan. vattnas i munnen nu när jag skriver det tom. hahaha sjukt.

noo, work it nu alltså. hörs!

.

käkade donken med den här donnan för ett par dagar sen. hon fick en ballong och hennes hår blev en smula elektriskt skulle man kunna säga. haha gulle.

image description

.

tiden springer, gillart då jag tycker att våren kan få komma nu.
i onsdags (för en vecka sen, känns som ett par dar) hade vi onepiece-ferre.
startade med förfest i min lilla butik. snittar och dricka med vänner, bloggare och liknande. sedan fortsatte natten på café opera. riktigt lyckat.
mindre skönt att komma till butiken morgonen efter. bombnedslag.com
bilderlånadefrån: http://jperez.se/

.

godmorgoon rå. har iofs vart uppe ett bra tag men ändå. ledig idag och S har dragit iväg på träningsläger. jag har helt klart vaknat på fel sida. blir ju inte bättre av att lägenhetshelvetet ser ut som ett jävla bombnedslag och jag förmodar att min lediga dag går till att städa somjävlavanligt. Vädret är skit också såklart, snöar som aldrig förr och är -15.

ikväll kommer iallafall min fina Therese hit och stannar till söndag, fint med lite tjej-sambo-mys. big time.

ååååååååååååååh röv-dag!

RSS 2.0