puss-på-livet!

ååh. nu är jag på sådär sinnessjukt bra humör igen. jag bara älskar't. mitt liv och humör är minst sagt en bergodalbana och ibland tycker jag synd om mina närstående, men faen inte nu. Nu ska jag iallafall hoppa i lopplådan och vakna upp imorrn o va svinpigg (jo....förmodligen..inte) sen ska jag gå upp och käka en brakfrukost och sen ha en rå-om-mig-själv-dag. bara dona o fixa en massa & inte minst köpa min vinterjacka, stort hål i plånkan jappjapp. (varför säger man varje år: "den här jackan kan jag ha i flera ååår, egentligen är det ju ett kaaap!" det blir ju aldrig så ändå, verkligen aldrig) Sen blire lite jogi & seeeeeen blire avslutningsmiddag med labrador och jag får träffa carrolajnen. najs. fett najs.

jag är så sinnessjukt vin-sugen förövrigt. börjar bli lite rädd för mig själv, tror jag börjar bli alkis. idag när jag slutade jobbet önskade jag att jag skulle komma hem till typ en nystädad lägenhet nånstans där nån snäll jävel direkt skulle bjuda mig på ett glas vin och vi skulle "inviga" helgen. jag är ju nämligen ledig freeedag, löööördag & söööndag. en heel helg + fredag, det har ju inte hänt sen sundsvall brann, som en viss jacob skulle ha sagt.

en stor jäffla puss på det helt enkelt!


btw new york var one of a kind om man säger så. men det tar vi en annan dag!




.

bartömningen (och även min avslutning på sommaren på Labrador) var hur bra som helst verkligen, ge mig igen!
tacos & mexikanskt stod ju även på schemat och våra hattar var så stora att vi knappt kunde fastna båda två på en & samma bild.

Carrolajnen, jag kommer verkligen sakna den här sommaren tillsammans med dig!
tusentack för att du är så klockrent underbar ♥



men nuuu, NEW YOOORK! WOHOOO.




-


.

åååååh, jag är så glaaaaad. bara sådär allmänt lixom.

stress,stress,stress.

den senaste veckan har vart brabrabra, mkt jobb skavsta och båt.
en liten mitt-i-veckan-efter-jobbet utgång har hunnits med också, billig blev den även fast champagne stod på bordet. gillar't.
idag har jag modellat för Turnside och JC, får väl se hur dom bilderna blev.. mihii, & nu snartis ska jag dra iväg till båten på jobbs, BARTÖMNING ikväll o jag o carrolajnen ska
pynta o dona innan så det blir fint. mahaa, alla mina finaste brudar ska åka också

imorrn äre jobb som gäller sen ska mammsan ha 50årsfest o sen krog förmodar jag.
sen är det söndag o jag flyr mot arlanda hotel för att sedan dra iväg till NEW YORK på måndag!så jäffla fett alltså!


NÖJD MANDIS HELT ENKELT .


RSS 2.0