nöjd tjej .

Amanda goes blogg again. Det är inte ofta, men det händer :)


Tänkte att jag skulle berätta lite om Afrika som verkligen var en grym resa som jag tycker alla borde göra men tror inte riktigt att jag orkar det.. Nått som dock är stört värt att berätta är att världens finaste Emil stod och väntade på mig på Arlanda när vi landade, värsta överraskningen och jag blev helt galet glad. Maah. Fin kille det där alltså . . .


I alla fall senaste dagarna har vart riktigt häktiska, Man blir helt slut. Skulle väl kunna börja berätta lite från i lördags då jag för första gången på hundra år var ledig här i Oslo (då räknas såklart inte Afrika resan)


I alla fall, i lördags vaknade jag o Flippsan upp och var as deppiga båda två, vi kom fram till att om vi bara skulle tillåta oss själva så skulle vi kunna börja grina hur lätt som helst och inte kunna sluta på flera timmar. DÅÅ helt plötsligt gick min mobil plötsligt sönder (dvs min bästa vän) bra läge, inte. Jag fick cp panik eftersom att jag inte klarar mig utan den i en enda sekund & fick tillslut låna en nokia mobil av johan, snäll kille. problemet var bara att 7an inte fungerade och självklart ingick sifran 7 i min PINkod, kom alltså inte in i mobilen. SUCK. Vi skippade iallafall idén att börja grina och bestämde oss istället för att ta tag i dagen på riktigt och bli glada istället. Flippsan drog sen till jobbet och jag drog iväg till Oscar och Gunnars crib där det nalkades köttbullsrullning. Det var... intressant skulle man kunna säga,

Jag o Oscar stor o rullade minst hundra köttbullar medan Gunnar var duktig och stekte dom, resultatet blev i vilket fall som helst MUMMA.

Sedan var det fest som gällde och det blev ett par stycken fester i Grynnelycka innan vi till slut (som vanligt) hamnade på Yatzi där det var stört mycket folk. Hemgång sen, vi gick i 100timmar minst kändes det som och mina fötter värkte sönder i mina högklackade pumps, trodde jag skulle avlida faktiskt. Massa fina samtal hela kvällen också, HJÄRTA till er för att ni är så bra.


Sedan var det söndag ja, vaknade här hemma och var stört bakis allihop. Haha Fille o Johan skulle på lägenhetsvisning "fan vi kommer inte få någon lägenhet när vi luktar sprit, då fattar dom ju att vi kommer festa i deras lägenhet, det är kört" iallafaaaall, Emmsan och jag drog till Parkveien, dvs Oscar, Jerker o Gunnar, kollade Gossip Girl och myste, fick senare på kvällen också mat dära, potatisgratäng med hemmagjorda köttbullar (rullade av mig, stolt tjej) åååh det var sjukligt gott verkligen, man är inte direkt bortskämd med mat här i grannlandet, makaroner o korv jämt.


Måndagen kom och det stod jobb på schemat, mindre sugen men vad gör man inte? Kom i alla fall dit och när man väl är där går allt så sjukt mycket enklare, dagarna bara sprutar iväg, mycket tackvare mina fina norskor Marianne och Elisabet, hjärta till er. Efter jobbet var det fikande med snubben som äger lägenheten vi vill ha som gällde. Varm choklad och mys, jag saknar verkligen att ha råd att gå på café. Lägenhets papperna är påskrivna nu och det blir Amanda och fyra killar från nyår och framåt, tror det kommer bli grymt. Eget rum ska bli sjukt lyxigt efter att ha bott i den här mini lyan som vi gör just nu.


Skit i tisdagen, bara jobb o tråk. Idag är det onsdag och jag har vart ledig hela dagen, fått sjukt mycket gjort, vart på banken och fixat konto och grejer, handlat present till min bästabästa, Sen har jag ringt Josfine som äger lägenheten som vi har, skönt att ha det jobbiga samtalet avklarat, sen har jag bokat Spa tid till mig och Emma (ni vet det som vi vann i starten av oslo...) Ringt posten m.m.

Imorrse hade jag förövrigt fått värsta fina paketen hemifrån. Mössa, vantar, klänning, julkalender, choklad och sånt behövligt. GLAD DOTTER!


Oj, det här blir ett långt inlägg. Några ord till sen får det vara slut. Haha. Jag har lyckats ta ledigt fredagen när Ronjis fyller och åker därför hem på Torsdags kvällen och är hemma över helgen, fett. Jag längtar! På lördag är det julebord med jobbet som gäller och klädkoden är klänning/kostym.  Jobbigt läge, jag gillar inte riktigt att vara sådär fin men det ska jag väl kunna ordna. Det blir jobb hela dagen sen åker jag och Marianne hem till Elisabet o gör oss iordning så vi får väl hjälpa varandra.. blir nog bra.


Nu ska jag laga mat innan jag svälter ihjäl. Kastar in lite bilder också tänkte jag. Hoppas allt är bra med er där hemma, om ni känner fört så kasta in en kommentar vafasen, trist att skriva annars..


PUUUUUUSS

            

lite bilder på nya lägenheten kanske ni vill se också?

               G va?


RSS 2.0