.

på benen igen. gött. svimmade på jobbet i tisdags, fick ta en taxi hem och vara hemma resten av veckan. rastlösAB. men somsagt nu är jag på benen igen. jag o s har kommmit på att vi vill flytta från våran finafiina lägenhet för att komma till city. jag har hittat drömmen med stort D. skulle kunna döda  för den lyan alltså. 3mille är mindre skönt. idag har vi ett schema med visningar som vi ska på. spännande.
titta vilken fin läsk sebs köpte häromdan.
vi trodde det var cola light, men det var hallonsoda ♥

.

ledigdag & det känns som att den är hur lång som helst. gött.
hoppade upp imorse och drog mig till stan, kände att shoppingbehovet behövde stillas lite.. åkte hem, städade hela lyan och bakade kladdkaka. nu är även all tvätt tvättad & jag är ledig imorrn också, awesome. då ska jag faen inte röra ett finger. sådså. hoppas på fint väder imorrn, isf äre superfrulle som gäller och en PW för att sedan ta bilen på ett litet äventyr. kuwl.
nu vill jag bara att min man ska komma från sin fotboll och hämta upp mig så att vi kan åka och storhandla. jag vill äta nått jättegott ikväll men kommer inte på vad. såjävlakassfantasi. vardagsmat idéer mottages merängärna.


(vårjacka på och lite småshopping.)



.

om man skulle ta och summera nypan helgen lite kanske.
fattar inte att man kan må så bra av att få komma hem lite då&då alltså.
kom hem i fredagskväll, lagade mat med syrran och träffade sedan upp Inna för lite mys på fika, snackade skit och skrattade, as always. När inna begav sig hem satte jag mig o snacka skit med ronjis istället. så himla fint att alla är så nära varandra var man än är. Lördag var det upp och hoppa, syrran o jag var på loppisar och sen hos farfar & farmor. Efter det mötte jag upp bästa rorr igen, drog hem till hennes mams och fick mina naglar fixade av proffset, man tackar. nästa stopp var rosvalla och hockey- haha nostalgi! hem till syster-don-fix-theresekom-mat-mello-mys. Vidare på förfest som var hur trevlig som helst och sedan vidare till las krog. Helt plötsligt stängdes musiken av och det var stängning, vi var piggare än nånsin så det fick bli lite efterkaka vilket man alltid ångrar lite halvt dagen efter när man vaknar upp som ett vrak. hela söndagen spenderades med therese innan hemfärd. gött.

ÅH, vill ha sommar och ledighet! i nypan! i hamnen! på jogersö/femöre eller stendörren! nu!
men nej nu äre jobb som gäller & jag ska va effektiv som fan idag! sådså!


.

F-R-E-D-A-G-! några timmars jobb sen är det destination nyköping som gäller.
längtar efter att få kramas med mina tjejer. har ju haft ronjis här två nätter, hon åkte hem igår och saknas redan. haha friskt. ikväll blir det myskväll med storsyster, bakad potatis och hemmagjord skagenröra. fyfan så gött det är alltså. imorrn äre hoppa upp tidigt som gäller. först förbi öppenhand där jag ska försöka hitta någonting fint som kan pysslas om hemma, next stop farfar o farmor som ska fira mig seen hoppas jag att kunna träffa ronjis och få till lite snygga nails. hoppas! sensensen mello och utgång! kuwl!

alltså. jag vet inte varför. men varje gång jag ska hem till nyk så längtar jag som en galning efter att få köra bil. saknar verkligen att inte göra det i sthlm. vill bara att det ska bli sol så man kan få dra på musik och sätta på sig solbrillorna. åh. ÅH! jag älskar att köra bil. (nördvarning)

nej nu ska jag ta en apelsin och jobba vidare. tjing o ha en fin helg. det ska jag definitivt ha.

.

goodmorning sunshines . idag har jag en sånhära riktigt lycka-dag.
känner mig jätteglad och duracellig. vet inte varför, kanske är det solen.
eller mjae, det är nog att en viss böna ska på kurs i sthlm tis-tors o har valt sleepover-mys hos mig framför hotell! hihi, helt rätt med tanke på att hon inte vart hos mig än o jag & sebastian bott här i över ett år ♥

var uppe tidigt imorse för att sola min likbleka fejja, jag är inget fan av solarium men när jag väl fick tummen ur röven & gick dit så var rören till ansiktsgrejen trasiga när jag väl låg där, blir man nå galen eller?
menmen, gick hem, tvättade & hängde en maskin, körde diskmaskinen och dammsög innan jobbet iallafall, finns inget stopp sånahära dagar. Nu vill jag bara att jobbdagen ska gå fort och att det ska bli imorrn så jag får kramas.
Sen blir det nypan fredagkväll till söndag också. Ser fram emot!
Var på cuba när min böna fyllde år i december & lagade en fin tårta sanden till henne ;)

(btw satt jag bredvid kissie på tuben imorse, bilderljugerommansägerså)

.

HÄR har ni bordet från inlägget innan, visst äre fint?!
iaaallafall, igår hade jag kanske världens härligaste dag. moen kom hem till mig, vi skulle mysa i solen med en prommis runt sjön och äta sushi. DOCK var det ju ingen sol, som vanligt när man är ledig. då fick vi för oss att vi skulle leta upp lite loppisar för att kolla på kul grejer istället. mosis hittade massa fina småsaker för småpengar. jag har lite svårare för småsaker men jag hittade kanske världens finaste ljusstake (som inte kostade småpengar men what the hell)
och två små glasskålar åt lite smycken (fast skulle fasen köpt ett par till för det fick inte plats på långavägar). nöjdtjej iallafall. senare åkte vi hem till älskade råsunda och åt sushi tills vi storkna. gött. tittaaa. fint.

.

kom på att jag fick ett litet förstört bord i somras som jag har gjort om o glömt att visa. inteförattnågonkanskebryrsig,meniallafall.
såhära såg det ut från början så jag fick det utan att betala en enda riksdal, snälltvärre. jag har alltid varit en riktig jag-kan-själv-tjej vad gäller ALLT men vid mina pyssel brukar pappsan kunna få hoppa in på ett hörn ibland. tex när den här brunaskiten satt som berget. (klart han ska ha en credbild, haha)
efter en del pysslande, slipande, och fixande fick det lilla bordet en resa till el stockholmo där det självfallet skulle bli . . . . . vitt.
nu står det så fint i vårt sovrum sen en tid tillbaka & resultatet kommer i nästa inlägg lite senare idag ;)
LEDIGDAG idag så nu ska jag hoppa upp och bege mig ut i det fina värdreeeeet! smack.

RSS 2.0