"så jävla looodig ."

midsommar spenderades på öland med världens bästa brudar.
en bild säger mer än tusen ord har jag hört så jag kör på den.
VI HAR HAFT DET HELT UNDERBART.

tusen miljoner tack brudar + falkenberg gänget.

          


haha, "- för ful, rött kort!"

PUSS PÅ ER!

gladgladglad .

aaaaaaaah. jag längtarlängtarlängtar till klockan 9 ikväll.
då ska jag hämta min Elisam på tågstationen i Flen.

åååååh jag mår så förbaskat bra alltså.

 

- - - - - -

bara för att jag började garva när jag såg den här bilden nu någon månad senare.
[internt jag vet, paradisehotel in our hearts]


ooookey, i'm a fuckin' rich bitch .

Tänkte föra över lite pengar precis, jag trodde det var ett skämt när jag kom in på mina konton faktiskt, fyfasen alltså. Svenska skatteåterbäringen, Norsk lön från maj och Norsk semesterersättning 2008 hade skuttat in på mina små konton, och tro mig jag är pirrig i magen. woow. här ska spenderas .

Nu längtar jag tills på torsdagkväll då min Elisam kommer till sverige och hälsar på. saknarsaknar, och ändå är det bara lite mer än en vecka sen jag flyttade ifrån oslan :)

Ihelgen är det student & bal också, jag vill igen, jag vill igen, jag vill igeeeen.



MIDSOMMAR KOMMER BTW FIRAS PÅ ÖLAND MED SNYGGA BRUDAR. fett g.


myskvällis igår .

startade på lotsen med foodie och avslutades med tellus,
vi firade selvfølgelig att jag har blivit svenne igen :)



hjärta alltså .

labrador .

det är lite så jag jobbar . . 

   
 

svull a la ronjis & mandow.

akta er för det här inlägget om ni är rädda för fett och flott.
jag blev sur för att det regnade och åkte och köpte mig en godispåse. när jag ligger o slappar som mest frågar ronjisen om vi inte ska ta en mysfika på stan istället, vem bangar ett sånt erbjudande? sagt och gjort. Snubben på coffehouse blev jätte glad över att se oss två där igen, det var ett tag sen vi satt på vårat stammis ställe tillsammns sist :) vi fick lite svårt att bestämma oss om vi skulle ta milkshake el. cola. till slut blev det både och.

   

efter världens mysigaste fika, då btw ronjis ville köpa en milkshake till men jag stoppade henne, kom vi på att vi skulle åka till heron city och kolla på bio, världens mysigaste kväll med en så jävla sjukt passande film, precis vad vi hade snackat om hela dagen. Flickvänner från förr hette den. även här blev det självklart svull. .

  

efter detta blev det bilen hem, gick stört snabbt, känndes som det tog 10minuter med allt snack. körde runt några vändor på stan och hamnade tillslut på............ DONKEN!

   

heeeeeeeelt stört mysig dag/kväll med mitt hjärta.
kunde dock inte sova å hela natten för jag hade så ont i magen, men det får man ta, haha idioter alltså.

inlines premiär .

igååår höll jag på att dö av överskottsenergi så jag tog mina inlines för första gången sen jag kom hem från oslan och åkte iväg, när jag är som längst bort börjar det självklart regna, då menar jag verkligen spöregna, och hagla. FLOTT.

skitväder .


zxcgvbhnj

saknar oslan & fint väder idaaaag :(



tror allt det får bli frulle nu o sen en inlines tur,
så jag får bort lite överskottsenergi .

HA´DEEEE .

njut-dag.

Idag var jag (nästan) lite glad över att det var dåligt väder. Mysfika med Moen stog på schemat och vi hade verkligen kvalitetstid, jag njöt varenda sekund. Hon är bra grym hon. Efteråt drog jag förbi min Ronjis innan jag satte mig i min blåa Pärla och körde hemåt. Avstånden i Nypan är inte så stora, det gillar jag :)

btw. en sak som är grym med att vara hemma igen är att kylskåpet alltid är fullt, utan att man behöver engagera sig. Hur najs äre inte att ha lång sovmorgon med lite gossipgirl, gå upp, duscha och äta värsta goda frullen? man uppskattar verkligen saker som annars är självklara när man vart ifrån dom ett tag.


oslo - nypan

Jag är helt stört omotiverad att skriva blogg alltså. Jag vill vara lika duktig som många andra och uppdatera ofta meeeen det orkas inte. kasst.

Nu är amandis hemma i Nyköping igen iallafall. Att krama hejdå på perongen i Oslo med mina finaste var fan inte digg alltså, usch. Men nu är det faktiskt stört skönt att vara hemma. Ronjis var i oslan och hälsade på min sista helg och hjälpte mig med all packning o grejer. Hade aldrig klarat mig utan henne alltså.




saknar er redan mina oslo pärlor, vi ses snart!

RSS 2.0